En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'entrada als jutjats de Girona amb els Mossos custodiant-la. / Foto: ACN

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El jutjat 3 de Girona ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per als 2 cunyats del presumpte assassí de 2 persones a trets de fusell d’assalt a la Font de la Pólvora de Girona.

Els dos individus, de 23 i 26 anys, es van entregar dimarts als Mossos d’Esquadra a Figueres i avui han passat a disposició judicial.

La magistrada els considera còmplices de dos assassinats consumats -en un dels casos la víctima era menor de 16 anys- i de dos assassinats en grau de temptativa. També els atribueix delictes de tinença il·lícita d’armes i amenaces. La jutgessa també ha pres declaració avui a testimonis i ha practicat diverses rodes de reconeixement.

La causa segueix declarada secreta.

L’home que va disparar els trets durant la revetlla de Sant Joan al barri gironí encara no ha aparegut. El resultat van ser un home i una dona morts i dos persones ferides de gravetat. Els responsables de l'atac van fugir.

Les gestions fetes per la policia els darrers mesos han permès identificar i localitzar diversos implicats. La investigació continua oberta per localitzar i detenir la resta d'implicats.