En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El Ple de l'Ajuntament de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El grup municipal d’ERC a Llagostera ha mostrat de nou la seva preocupació per la situació econòmica del municipi després que el resultat negatiu del Pressupost del 2023 hagi obligat al govern a aprovar un pla de sanejament econòmic.

Algunes de les solucions proposades per l’equip de govern a l'Ajuntament de Llagostera (Junts i PSC) i fixades en aquest pla passen per una apujada d’impostos, l’increment dels preus dels serveis públics i una retallada de la despesa corrent.

El portaveu del grup d’ERC, Eduard Diaz, ha manifestat que “fa temps que estem advertint que la gestió econòmica del municipi és molt millorable i ara hem arribat a un punt d’inflexió. El nostre compromís és treballar perquè les retallades que aplicarà el govern no afectin al benestar de les famílies llagosterenques”.

Així mateix Diaz lamenta que des del govern de Junts i PSC s’hagi fet un ús poc responsable del romanent de més de 800.000€ que va deixar l’antic govern d’ERC i CUP-Alternativa al finalitzar la darrera legislatura.

Diaz també detalla que fruit d’aquest descontrol en la gestió econòmica municipal, l’Ajuntament s’ha endarrerit en el pagament a proveïdors i empreses locals.

Segons ERC, el pla de sanejament també limita les possibilitats del municipi per realitzar inversions. Per a Diaz, això genera incertesa davant de grans projectes que ha d’afrontar Llagostera aquests propers anys, com la construcció d’una nova residència per a la gent gran.