En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informen els Mossos d'Esquadra, la primera detenció va tenir lloc la matinada del 30 de setembre.

Cap a les 5 de la matinada, la policia va rebre l'avís que s'estava cometent un robatori en un apartament de Platja d'Aro. L'alerta la va donar un testimoni, que va sentir fressa de trencadissa de vidres.

Quan els Mossos van arribar a lloc, van comprovar com el lladre havia escalat fins al balcó i, després de trencar un vidre d'una porta, havia accedit a l'apartament. Els agents el van sorprendre amagat sota un dels llits del pis. És un jove de 18 anys, que portava un passamuntanyes, guants i tenia diverses eines al voltant (una clau anglesa, unes alicates i tres tornavisos).

La segona detenció va tenir lloc el passat dimarts 1 d'octubre. És un home de 40 anys a qui s'acusa de quatre robatoris amb força. En tots els casos, al mateix bloc d'apartaments destinat a segona residència. El primer robatori el va cometre el 18 de setembre, i els altres tres, entre els dies 25 i 26.

Els Mossos van obrir una investigació i, arran d'això, van poder identificar i detenir el sospitós. L'home té diversos antecedents.

Tots dos arrestats ja han passat a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.