En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Algunes atraccions de les Fires de Sant Narcís a la Devesa. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les Fires de Sant Narcís de Girona d'aquest 2024 comptaran amb un punt de convivència i seguretat situat al parc de la Devesa.

Segons subratlla l'Ajuntament en un comunicat, "l'objectiu és que la zona amb més concentració de persones durant la festa major i on tenen lloc bona part dels actes tingui un espai on la ciutadania pugui adreçar-se davant qualsevol problemàtica relacionada amb la convivència i la seguretat".

"Aquesta és una iniciativa de la Policia Municipal de Girona i dels Mossos d'Esquadra que té la voluntat de contribuir a unes fires segures", hi afegeix el consistori. El mòdul se situarà dins la zona d'atraccions; en concret, al passeig central de la Devesa, al costat dels autos de xoc.

Estarà obert tots els dies de Fires, del 25 d'octubre al 3 de novembre, entre les dues de la tarda i les sis de la matinada. La ciutadania podrà adreçar-s'hi davant qualsevol problema i, des d'aquí, els agents els ajudaran i els indicaran què fer. A més, davant qualsevol alerta, els mossos i la Policia Municipal també podran avisar la resta d'efectius que hi hagi repartits per les fires.

"Les Fires han de ser un espai segur per a tothom; amb aquesta nova proposta introduïm un punt de referència en convivència i seguretat al cor de les atraccions que s'emmarca en el model de policia de proximitat que tenim a Girona", ha afirmat la regidora Sílvia Aliu.