En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'estació de Girona on hi va haver el robatori. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van passar divendres passat 11 d'octubre en un vestíbul de l’estació de tren Girona, cap a dos quarts de 7 de la tarda.

Un noi va abordar un home amb la intenció de sostreure-li alguna de les seves pertinences. Tot seguit, es va iniciar una baralla i, finalment, l’autor i el seu còmplice, que el va ajudar a desempallegar-se de la víctima, van aconseguir fugir.

En aquell moment, a l’estació hi havia uns agents dels Mossos d'Esquadra que feien un control preventiu del pla Daga. Amb la informació proporcionada, van trobar un dels nois fora de l’estació amb un grup de joves. En escorcollar-lo, li van trobar una polsera platejada i no va poder explicar-ne la procedència.

A més, després de l’escorcoll, el noi va donar un cop de puny a un vidre de l’estació i el va trencar. Els agents el van arrestar com a presumpte autor d’un robatori amb violència.

Pocs minuts, després van localitzar el segon autor i després d’identificar-lo, també va ser detingut.

Un dels detinguts, de 21 anys i amb antecedents, passarà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerit, mentre que l'altre detingut que és menor d'edat passarà a disposició de la Fiscalia de Menors.