En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una recreació de com serà el nou espai. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les obres de construcció de la futura plaça de Ca la Txe de Llagostera ja han entrat a la recta final. I l’Ajuntament de Llagostera ha donat a conèixer com serà aquest espai a través d’un vídeo penjat a les xarxes socials.

Des del consistori es va treballar per tal de que aquest espai fos una plaça pública que donés més eixample a la zona del nucli antic i també facilitar la visibilitat al trànsit, ja que es tracta d’un encreuament complicat.

nova plaça ca la txe llagostera2

(La recreació de com serà el nou espai. / Foto: Ajuntament de Llagostera)

Tal i com es pot veure a través d’una simulació del nou espai, hi haurà una zona d’ombra a la part dreta de la plaça juntament amb uns bancs i una zona enjardinada tocant a la paret.

A la part esquerra del nou espai hi haurà una també una zona enjardinada i al fons de la plaça a tocar de la façana d’un habitatge del c/ Concepció hi haurà també una zona amb bancs i a la paret es pintarà un mural de grans dimensions, tot i que a la simulació hi apareix, no serà el del resultat final.

Segons ha explicat l’alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs, les obres s’han endarrerit però a finals d’any aquest nou espai públic hauria d’estar acabat.

Ca la Txe es va adquirir per part de l’Ajuntament de Llagostera l’any 2022 però l’enderroc de la casa no va començar fins prop de 2 anys més tard, a mitjans del mes de maig d’aquest 2024.