En directe: Top 25 - Llista èxits

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Una dotzena de joves dels Països Baixos d'entre 18 i 19 anys arribaven a Lloret de Mar el passat dissabte per passar uns dies al municipi. Havien llogat una casa a la urbanització dels Pinos entre tot el grup.

A la mateixa primera nit, mentre alguns d'ells es volien fer una foto, la barana del balcó va cedir i tres joves van caure daltabaix.

Després d'avisar als serveis d'emergències, el SEM va enviar-hi quatre dotacions terrestres i va derivar els tres ferits (dos en estat greu i un de lleu) a l'hospital Trueta de Girona.

Dos dels joves van rebre l'alta poques hores després d'arribar a Urgències i el tercer d'ells va sortir de l'hospital l'endemà.

La casa on estava el grup de joves és dels anys 70 i tenia la llicència d'Habitatge d'Ús Turístic vigent.

Arran dels fets, però, la Policia Local conjuntament amb tècnics municipals han precintat i tancat la casa. Ara, estudiaran quin és el risc que hi ha en l'estructura. Els Mossos d'Esquadra estan instruint diligències de manera coordinada amb la policia local per esclarir els fets.

Segons avança el el diari neerlandès 'L1 Nieuws', els pares dels joves volen presentar una denúncia contra la propietat de l'immoble. Alguns del grup ja han tornat al país, mentre que d'altres han decidit seguir les seves vacances en altra casa que ja han llogat.