En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El centre sociosanitari Palamós Gent Gran.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un usuari de 53 anys del sociosanitari Palamós Gent Gran va morir aquest diumenge arran d’un incendi a la seva habitació.

En un comunicat, els Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) que gestionen el centre han explicat que el foc es va declarar per causes que s’estan investigant cap a les 4 de la tarda.

Les flames van afectar una habitació de la primera planta del centre, a la unitat de llarga estada, i van deixar la víctima, un pacient depenent, cremades greus. El SEM el va traslladar a la unitat de cremats de la Vall d’Hebron, però no van poder fer res per salvar-li la vida i va morir unes hores després.

D’altra banda, 4 treballadors del centre es van veure afectats per inhalació de fum i alguns d’ells van patir petites cremades. Tots van ser atesos a l’hospital de Palamós i al cap d’unes hores van rebre l’alta.

Pel que fa a les flames, el personal del centre va poder extingir el foc amb l’ajuda d’extintors i gràcies a la ràpida intervenció el foc no es va estendre a altres àrees. Davant de l'incident, es va activar el pla d'emergència d'incendi al centre, alertant els Bombers i cossos seguretat.

A més, es van desallotjar els pacients de la zona propera i, un cop l’espai afectat va estar assegurat pels Bombers, els pacients van poder tornar a les seves habitacions.